De afgelopen jaren steeg het hipstergehalte van Teva sandalen exponentieel. In 2019 waren wij er al bij hoor, om ze mee te nemen op reis: ze zijn lichtgewicht, multifunctioneel én comfortabel. En hip, dus. Inpakken en wegwezen. Dit is onze top 6 Teva sandalen voor dames.

Amerika Los Angeles Teva Sandalen Dames
Argentinië Buenos-Aires Teva Sandalen Dames
Teva Original Universal Dames Wandelsandalen Teva sandalen dames zwart
Teva Sanborn Universal Zwart
 • 300 gram
 • € 118,96

Onze favoriet: Teva Sanborn Universal 

Dit zijn misschien niet de showstoppers onder de Teva sandalen, maar wel de meest comfortabele. Dat komt door het fijne voetbed. Een wandeling van 4 uur? No problemo. Typisch zo’n gevalletje van: ik heb ze zelf ook, in de tijdloze kleur kakhi. Ze zijn waterproof en blijven ook na intensieve reizen mooi. Helaas is de Sanborn Universal bijna niet meer te krijgen. Dus kijk vooral even hieronder bij de runner-up.


Teva sandalen dames Hurricane XLT2
Teva Hurricane XLT2
 • 446 gram
 • € 74,95

De runner-up: Teva Hurricane XLT2

De Hurricane XLT2 Teva sandalen doen bijna niet onder voor onze favo. Ze zijn alleen net wat zwaarder. Maar, ze lopen dus net zo fijn door een goed voetbed met demping en een zool met flink wat grip. No valley too low en mountain too high dus! De sandalen zijn er in verschillende kleuren. Welke zet jij op je inpaklijst voor een wereldreis met alleen handbagage?


Teva Original Universal Teva sandalen Dames Cotopaxi Wandelsandalen
TEVA W Original Universal Multi
 • 403 gram 
 • € 52,95 (nu in de bonus)

De showoff: Teva Original Universal Multi

Iedereen kijkt om zodra je met deze felgekleurde Original Universal Teva sandalen het strand op loopt. Niet zo gek als het merk Cotopaxi zich ermee bemoeit. Deze Teva sandalen voor dames zijn ook nog ‘s extreem lichtgewicht en sneldrogend. Handig ook als je bijvoorbeeld gaat bikepacken. Met de profielzool zijn ze handig voor meer grip op een scooter tijdens een moesson. Op venijnige stenen in een iets te onontdekt baaitje. Of tijdens je trip op een festival.


TEVA W Original Universal Teva Dames Sandalen Zand
Teva W Original Universal Sandalen Zand
 • 397 gram
 • € 49,95 (nu in de bonus)

De tijdloze: Teva W Original Universal Sandalen Dames Zand

Niet teveel polonaise aan jouw voeten? Ga dan voor deze Original Universal Teva sandalen voor dames in een tijdloze zandkleur. 2 voordelen: je raakt er niet snel op uitgekeken (lekker duurzaam) en je combineert deze kleur bij al je kleding. Neutrale kleuren voor kleding en schoenen is trouwens een van de beste tips om licht te reizen.


Teva Universal Trail Teva Sandalen Dames
Teva Universal Trail
 • 584 gram
 • € 63,72

De alleskunner: Teva Universal Trail Sandaal

De Teva Universal Trail is lekker multifunctioneel: de Teva sandalen zijn stoer onder een spijkerbroek of jurkje, en toch trek je ze ook zo aan voor een wandeling. De buitenzool geeft je grip op onverharde paden, de sandaal van is waterbestendig en de zachte voering aan de binnenkant van de bandjes geven je de hele dag comfort.


TEVA W Hurricane Verge Teva Sandalen Dames
Teva W Hurricane Verge
 • 757 gram
 • € 85

De krachtpatser: TEVA Hurricane Verge Sandalen Dames

De Teva Hurricane Verge outdoorsandalen zijn net ff wat zwaarder dan de andere Teva sandalen. Maar dan heb je ook wel echt een stevige wandelsandaal waar je flink wat kilometers op af kunt leggen. Kijk maar naar de profielzool en het voetbed. Ook zijn ze zeker instagrammable. Check @teva.


Teva je zelf ook een eind weg?

Kom maar door met die sandalen! Mail welke jij hebt naar hello@litepackingdistrict of dm ons op Instagram.